De weg naar een kunstwerk…

Dit zijn een aantal beelden uit mijn beeldende proces. De beeld objecten en Cyanotype’s  zijn eindwerken die uit mijn beeldend proces voortgekomen zijn.

In mijn proces ben ik op zoek gegaan naar wie ik ben als beeldmaker en wat ik met mijn beelden wil vertellen. Persoonlijke foto’s zijn in mijn gehele proces belangrijk geweest, maar voor sommige beelden had ik een grote fascinatie. Zoals voor de foto van een berg die in mijn gehele oeuvre terug komt. De uiteindelijke kunstwerken zijn de conclusies in beeld gebracht. In deze werken komen de onderzoeken en experimenten samen tot het beeld wat ik in eerste instantie in mijn hoofd had. Het zijn beelden die gevoel tonen, zoals onder andere een gevoel van gemis en van het voorbijgaan van tijd door de suggestie van beweging en herhaling.